We zijn bezig

Door Eva Jacobs

Beste lezer van deze blog. Er is de afgelopen twee weken niets over de Snoek geschreven. Het is niet omdat ik niet werk. Ik ben elke dag bezig: met schema’s, uitleg van materialen, video’s maken en weer uploaden, rapporten schrijven en publiceren. En dat allemaal nog evalueren en controleren. Waarom zien jullie niks daarvan? Het onderwerp is veranderd.
Elke dag ging ik naar mijn werk in de uren dat kinderen op school of in de kinderopvang zaten. Deze uren zijn we nu thuis. De school is gesloten en de kinderopvang ook. … Er zijn dus overdag veel te korte momenten beschikbaar om met de Snoek te beginnen. Sorry. Maar ik kan de dagen niet uitrekken. Ik hoop dat er deze week een langer moment is om alle kleine dingen van afgelopen 2 weken over de Snoek te verzamelen en hier te publiceren.

Dear reader of this blog. No word has been written about the Pike in the past two weeks. It’s not because I don’t work. I am busy every day: with schematics, explanations of materials, making videos and uploading them again, writing and publishing reports. And all that evaluating and checking.
Every day I went to work during the hours that children were in school or daycare. These hours we are now at home. The school is closed and so is the daycare. … There are therefore far too short moments available during the day to start with the Snoek. Sorry. But I can’t stretch the days. I hope there will be a longer time this week to collect all the little things about the Pike from the past 2 weeks and publish it here.

Homeschooling
Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in blog, Off topic. Bookmark de permalink .

2 reacties op We zijn bezig

 1. Kees van Malssen zegt:

  De ontwikkeling van je kinderen is NOG belangrijker dan de ontwikkeling van de Snoek. Straks weer met een fris hoofd met de Snoek bezig, nu een goede ondersteuning voor de kinderen. Klasse!

 2. Wim -de roetsende zegt:

  Ik geef ook alweer 3 weken ‘Onderwijs op Afstand’.
  Bij ons op school is de afspraak dat de ouders zoveel mogelijk een begeleidende rol hebben en geen lesgevende rol.
  Ik ben van half 9 tot 12 uur in Teams afwisselend groepslessen aan het geven aan mijn groepen 6, 7 en 8. ’s Middags maak ik in Teams individuele afspraken met kinderen en ik geef tips en uitleg via de chatfunctie.
  Ik sta liever gewoon voor de klas met echte kinderen, maar ik probeer deze periode wel te waarderen en er zoveel mogelijk positieve momenten in te ontdekken.
  De waardering voor alle ouders is bij leerkrachten erg groot. Eigenlijk is het gewoon niet te doen voor ouders. Vooral niet als je ook nog gewoon zelf aan het werk bent. Zet ‘m op Eva.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s