Serieproductie – deel 2

Door Eva Jacobs

Omdat we meestal buiten kantooruren aan de Snoek werken, gaat het niet zo snel als we zouden willen. In de loop van de week werden nieuwe lamineer schema’s gemaakt en werden sjablonen voor het materiaal voor de voorwielkasten voorbereid. De voorwielkasten zijn woensdag gelamineerd. Vandaag hebben we de achterwielkast gemaakt, plus wat voorbereidingen om de onderhelften van de velomobiel carrosserie aan elkaar te lijmen.

Because we usually work on the Snoek outside business hours, things are not going as fast as we would like. During the week, new lamination schemes were created and templates for the material cut for the front wheel-wells were prepared. These front wheel-wells were laminated on Wednesday. Today we made the rear wheel -well, plus some preparations for laminating the lower velomobile body parts together.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in developement, Snoek en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Serieproductie – deel 2

 1. Klaas zegt:

  Hallo,

  Altijd leuk die berichtjes over de ontwikkeling van een nieuwe Velomobiel. Dat laat zien wat er allemaal bij komt kijken. Ik heb wel een vraag. Ik zie dat jullie handschoenen dragen. Dat is inderdaad zeer belangrijk, want van de harder kun je gesensibiliseerd raken. Sommigen niet/nauwelijks en anderen zeer snel. Dit kan grote gevolgen hebben, als je gesensibiliseerd bent geraakt kan het zijn dat je niet eens in de zelfde ruimte kan zijn waar met epoxy wordt gewerkt… Echter, waarom werken jullie niet met maskers? Het is namelijk niet alleen de huid die gesensibiliseerd kan raken, het zijn ook je longen.

  Alvast fijne feestdagen, Klaas.

  • Beste Klaas,
   bedankt voor uw advies. De rede waarom ik persoonlijk geen gasmasker draag bij het lamineren is, dak ik snel last van benauwdheid, duizeligheid en hoofdpijn krijg. Daarom heb ik ventilatie aan (zie de aluminium buis die recht aan het plafond hangt? Dat is het.)
   Fijne kerstdagen,
   Eva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s